foto door @sarah.luxfotoverhalen

E-book: een duik in mijn hoofd

Ik vind niets leuker dan met een koffietje bij de hand en een gepassioneerde ondernemer voor mij te brainstormen over content. Welke blogposts kunnen je merk versterken? Wat ga je het komende halfjaar vertellen in je nieuwsbrief? En zijn er betere manieren om je klanten aan te spreken op sociale media dan elke dag twee uur doelloos scrollen (spoiler: ja)?

Helaas zijn er niet genoeg uren in een dag om met iedere ondernemer koffie te gaan drinken. (Ik krijg het trouwens benauwd als ik meer dan twee koffies per dag drink.) Daarom plan ik de inzichten die ik met mijn klanten deel in enkele e-books te gieten. De eerste over hoe je jouw klanten aanspreekt op sociale media kan je nu downloaden.

Je klanten aanspreken op sociale media

Weet jij waar je moet zijn om je ideale klant aan de haak te slaan? Moet je er uren voor door LinkedIn scrollen, of heb je genoeg aan één Instagram-post per kwartaal?

Met dit e-book ga ik dieper in op hoe je klanten kan aanspreken op sociale media. Het zijn twintig pagina’s vol tips over welke waarde je kan delen met je klanten, hoe je een doelgericht contentplan opstelt en hoe je die posts nu verdorie gaat schrijven. Ik eindig het e-book met 20 ideeën voor boeiende posts over je onderneming.

Kan je wat hulp gebruiken?

Sara over mijn e-book

Sara Logghe van Alles Podcast

A m a i ! Ik heb hier zelf al heel veel aan gehad en krijg vooral zin om eraan te beginnen dus dankjewel. Dat is voor mij de grootste waarde van je e-book: je maakt het concreet en behapbaar en dwingt de lezer om eraan te beginnen zodat het voelt alsof iedereen goeie socialemediaposts kan maken dus alvast bedankt om die drempel voor me weg te nemen.

foto door @sarah.luxfotoverhalen

Is het e-book iets voor mij?

Zit je te knikken? Dan kan het e-book je zeker verder helpen! Je leer er:

Lekker bonusje: je vindt in het e-book ook 20 ideeën om te kletsen over jou en je onderneming op de socials, zonder in clichés te vervallen.

Lieselotte over onze samenwerking

Lieselotte Bijnens van Acta Fabula Est

Ik kende Trees al een tijdje via Instagram en haar nuchtere manier van aanpakken, sprak mij enorm aan. Toen ik zelf vast kwam te zitten met de copy voor mijn website heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om haar hulp in te schakelen.

Samenwerken met Trees is als samenwerken met een goede vriendin. 🙂 Vanaf het eerste gesprek stelt ze je erg op je gemak en gaat samen met jou nadenken over je concept, wat je verhaal is … Waar je zelf misschien te schuchter bent om je eigen kunnen/product aan te prijzen, neemt Trees al die twijfel weg. In haar teksten weet ze precies de juiste toon te vinden en als het niet helemaal lekker zit, gaat ze verder tot het voor jou helemaal klopt.

Naast teksten leverde Trees ook een e-book en inspiratielijst voor online content. Superhandig om te blijven nadenken over mijn onderneming en mijn online aanwezigheid.

Wil jij ook bewust aan de slag gaan met jouw online zichtbaarheid?