Tekst is de grondstof van je online communicatie

En die teksten schrijf ik graag voor jou.

Van ons copywriters wordt vaak gedacht dat we afknappen op dt-fouten, dubbele spaties en obvious spelling mistakes. Daar beleven we zeker geen plezier aan, maar als er iets is waar ons haar van overeind gaat staan, dan is het tekst zonder ziel.

Woorden die in zinnen geduwd worden, zonder stil te staan bij het effect dat ze zullen hebben op de lezer. Lappen tekst die enkel als plat vehikel dienen om een boodschap over te brengen, zonder enige subtiliteit. Robottekst.

Tekst vertelt een verhaal

Hoe lang of kort dat verhaal ook is. En bij een verhaal hou je altijd de toehoorder in gedachten. Zo houd ik bij elk woord, elke zin, elke blogpost, nieuwsbrief of webtekst jouw klant voor ogen. Waar zijn ze naar op zoek? Welke transformatie willen ze? En hoe kunnen jouw teksten hen aanspreken?

Dat verhaal en jouw persoonlijkheid vat ik in mijn teksten. Ik beloof dat als je me inhuurt als copywriter, ik geen moment voor jou zal schrijven. Ik hou jouw droomklant bij elke komma in gedachten. Als potentiële klanten je nieuwsbrief lezen of je website bezoeken, moeten ze denken: “ik geloof haar verhaal en ik denk dat zij degene is die mij kan helpen.”

Klaar om jouw klanten aan te spreken?

Get your steady copy supply

Weet je welke richting je uit wil met je content en hoe je jouw klanten wil charmeren? Dan help ik je graag met de copy-kant van de zaak. Zoals je hierboven ongetwijfeld al tussen de lijnen las, hou ik vooral van longcopy als nieuwsbrieven, mailings, blogposts en salespagina’s. 

Heb je hier een steady supply van nodig? Dan kan je me al inhuren vanaf een halve dag per maand. Dat kost je maandelijks 280 euro (excl btw). Plan een belletje in als je samen aan de slag wil!

Wat schrijf ik ongeveer in een halve dag?*

twee blogposts en twee nieuwsbrieven (met jouw input)
OF
een salespagina en een nieuwsbrief
OF
een mail sequence en een blogpost

(*Hoe snel ik schrijf, hangt natuurlijk ook af van de lengte van de gevraagde tekst én de input die je mij bezorgt. Ik wil je hiermee vooral een idee geven van de mogelijkheden. We hebben het er verder over tijdens ons kennismakingsgesprek!)

Jouw website, onze zorgen

Tussen het helpen van je klanten, het bijhouden van je administratie en op tijd een tas koffie tanken, is er ook nog die website. Voor jou een extra taak, maar voor je klanten vaak de eerste, grondige kennismaking met jouw onderneming, en een essentiële schakel in hun beslissingsproces om met jou in zee te gaan.

Om ondernemers hiermee vlot verder te helpen, heb ik de handen in elkaar geslaan met Valerie Eskens. Valerie zorgt voor magie in WordPress. Ze designt en developt sterke website, met oog voor gebruiksvriendelijkheid. Een voorbeeld: ze heeft de website gemaakt die jij nu aan het lezen bent.

Je kan ons samen inhuren en wij zorgen dat je tekst en je website hand in hand gaan. Makkelijk toch?

Kies je voor Valerie en haar Work my WordPress-pakket, dan krijg jij:

Daarbovenop kan je je teksten door mij laten nalezen of schrijf ik ze zelf from scratch.

Lieselotte

Acta Fabula Est

Ik kende Trees al een tijdje via Instagram en haar nuchtere manier van aanpakken, sprak mij enorm aan. Toen ik zelf vast kwam te zitten met de copy voor mijn website heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om haar hulp in te schakelen.

Samenwerken met Trees is als samenwerken met een goede vriendin. 🙂 Vanaf het eerste gesprek stelt ze je erg op je gemak en gaat samen met jou nadenken over je concept, wat je verhaal is … Waar je zelf misschien te schuchter bent om je eigen kunnen/product aan te prijzen, neemt Trees al die twijfel weg. In haar teksten weet ze precies de juiste toon te vinden en als het niet helemaal lekker zit, gaat ze verder tot het voor jou helemaal klopt.

Naast teksten leverde Trees ook een e-book en inspiratielijst voor online content. Superhandig om te blijven nadenken over mijn onderneming en mijn online aanwezigheid.

Okky

Op zen plek

Onlangs heeft Trees copy geschreven voor mijn website. Ik wist van tevoren niet wat ik moest verwachten. Maar het voelde tijdens de eerste meeting direct goed aan.

Ze luisterde aandachtig naar mijn verhaal, maakte notitie als een pro en 2 dagen later toverde ze een eerste draft in mijn inbox. Het was meteen raak. Toen was ik al enthousiast over haar schrijf skills. Ze hield rekening met mijn persoonlijkheid, mijn schrijfstijl en het allerbelangrijkste ze kroop in de huid van mijn potentiële klant.

Merci voor de fijne en vlotte samenwerking, Trees. Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen.

Geen idee wát je je klant wil vertellen?

Geen zorgen! Ik help je graag met het uitdenken van waardevolle content voor je volgers en klanten.