Met de juiste content help je klanten om voor jou te kiezen.

Dat nieuwsbrieven de weg zijn naar het hart van je klant weet je intussen wel. En dat blogposts je merk niet alleen vindbaar, maar ook betrouwbaar maken vast ook.

Krijg je het al benauwd van alle to do’s die nu spontaan in je hoofd opduiken? Want dat strategische content onmisbaar is, betekent helaas niet dat jij ook de tijd, inspiratie en energie hebt om elke week sparkly nieuwe content uit je hoed te toveren.

Dat hoeft gelukkig niet, en wel om drie redenen:

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik denk met je mee welke content jouw missie en doelen kunnen ondersteunen én schrijf die content voor je uit. Er zijn drie manieren om je content samen met mij aan te pakken:

One Stop Content Shop

Wat als je de komende zes maanden niet zou moeten piekeren over een idee voor je volgende nieuwsbrief, tijd moet vinden om waardevolle blogposts te schrijven of die mail sequences uitdenken die al zo lang op je lijstje staan?

Met de One Stop Content Shop laat je het gros van het werk aan mij over. We gaan van start met een content brainstorm. Op basis van jouw missie en jouw doelen bepalen we welke content je het komende half jaar nodig hebt. Die brainstorm zet ik voor jou om in een contentplan. Goedgekeurd? Dan schrijf ik alle overeengekomen content voor je uit. In dit pakket zit namelijk 6 maanden lang een halve dag copy per maand.

Wat schrijf ik ongeveer in een halve dag?*

twee blogposts en twee nieuwsbrieven (met jouw input)
OF
een salespagina en een nieuwsbrief
OF
een mail sequence en een blogpost

(*Hoe snel ik schrijf, hangt natuurlijk ook af van de lengte van de gevraagde tekst én de input die je mij bezorgt. Ik wil je hiermee vooral een idee geven van de mogelijkheden. We hebben het er verder over tijdens ons kennismakingsgesprek!)

One Stop Content Shop - Ultimate Plan

Heb je héél veel te vertellen? Denk je dat 4 uur per maand niet genoeg zijn om al je contentideeën in tekst om te zetten? Met het Ultimate Plan schakel je mij zes maanden lang een dag per maand in.

Wat schrijf ik ongeveer in een dag?*

vier blogposts en twee nieuwsbrieven (met jouw input)
OF
een salespagina, een nieuwsbrief en twee blogposts
OF
een mail sequence, een nieuwsbrief en twee blogposts

(*Hoe snel ik schrijf, hangt natuurlijk ook af van de lengte van de gevraagde tekst én de input die je mij bezorgt. Ik wil je hiermee vooral een idee geven van de mogelijkheden. We hebben het er verder over tijdens ons kennismakingsgesprek!)

Bovenop de gewone One Stop Content Shop krijg je bij het Ultimate Plan ook een stijlgids voor jouw merk. Wat voor woorden, zinnen, taal gebruik je het best om je boodschap over te brengen? Ik voeg een woordenlijst toe met het vocabularium dat je verhaal vertelt.

Caro from the wild

Elopement fotografe

Ik contacteerde Trees enkele maanden geleden in verband met redactie uitvoeren om het ebook dat ik zou schrijven over elopements & om haar in te huren als copywriter voor maandelijkse e-mails in de nabije toekomst. Vanaf de eerste e-mails & onze video call, voelde ik mij op mijn gemak bij Trees – taken care of, zeg maar. In goede handen 🙂 

Trees is superlief en informeert je vanaf de get-go over alles waardoor je meteen een goed beeld hebt wat je kan verwachten. & Trees does not disappoint ❤️ Ze houdt zich niet alleen aan alle afspraken, ze werkt ook super snel, zoals Speedy Gonzales. Na de magische sprinkle van Trees haar talenten zijn mijn teksten die ik schreef zoveel beter ⚡️ en ze klinken zoals mij! 

Bovendien voegde Trees ook nog enkele onderwerpen toe waaraan ik enkele Instagram captions & blogposts kan wijden. Overdelivering to a T! Ik kan Trees echt alleen maar aanraden. De samenwerking is relax, gezellig en super fijn en Trees is gewoon een supergoeie copywriter die ervoor zorgt dat je teksten net dat tikkeltje extra hebben zodat ze er uit springen. Love love love ✌🏻 Ik kan niet wachten wat ze allemaal uit haar pen tovert voor de e-mails 🙂

Samengevat

One Stop Content Shop

Samengevat, met de One Stop Content Shop krijg je:

Deze samenwerking van zes maanden kost 2600 euro (excl. btw). Je kan ook kiezen voor zes betalingen van 450 euro. Plan een belletje in als je hiermee aan de slag wil!

One Stop Content Shop - Ultimate plan

Samengevat, met de One Stop Content Shop – Ultimate plan krijg je:

Deze samenwerking van zes maanden kost 3800 euro (excl. btw). Je kan ook kiezen voor zes betalingen van 650 euro. Plan een belletje in als je hiermee aan de slag wil!

DIY Content Package

Wil je zelf aan de slag, maar weet je niet waar begonnen? Ik brainstorm graag met je mee! Nadat je de videoles over contentstrategie gekeken hebt, bedenken we samen welke content jij nodig hebt. De input van die brainstormsessie kan je kwijt in mijn contentplan-template. Het schrijven laat ik in deze formule aan jou over. Heb je alles uitgevoerd? We gooien onze hoofden nog eens samen om te beslissen welke content jij kan blijven gebruiken.

Het DIY Content Package is voor jou voor 649 euro. Plan een belletje in als je hiermee aan de slag wil!

foto door @sarah.luxfotoverhalen

“Hé Trees, hoe weet ik of dit iets voor mij is?”

Dan denk ik dat je wel wat hulp kunt gebruiken. 

Of ik degene ben die jou een pak tijd en energie kan besparen door je content in handen te nemen, dat kunnen we aftoetsen in een kennismakingsgesprek. 

Weet je niet of mijn schrijfstijl je zal liggen? Laten we het gewoon eens uitproberen. Je kan me eenmalig inhuren als copywriter en je zal snel weten of we matchen of clashen.